Cykelløbet arrangeres og ledes af Veggerby Sport & Kultur på vegne af Geopark Odsherred.

Om Veggerby Sport & Kultur

VSOK blev oprettet i 1999. VSOK har en bred palet af aktiviteter indenfor cykling i sin portefølje. Vi forhandler sponsorater til både firmaer og private, ligesom vi er agent- og management-bureau for professionelle sportsfolk. Vi arrangerer motionscykelløb og laver VIP-events til store arrangementer, som f.eks. 6-dages- og gadeløb i hele Danmark. Vi sammensætter eksklusive rejser og Bike Camps med fokus på cykling. Vi laver speciel-designede cykeltrænings-programmer for firmaer og private og holder foredrag og peptalks om mod, motivation og viljestyrke. VSOK er en markant profil indenfor markedsføring af dansk cykelsport. Vi er specialister i merchandise og specialdesign af cykeltøj- og udstyr og har de to italienske high-end mærker Nalini Team Wear og Colngo cykler i vores agenturer.
 

Jens Veggerby

Direktør i VSOK. Jens Veggerby (f. 1962) kørte i 16 år som professionel cykelrytter. Han startede som 7-årig i klubben ABC og fik hurtigt smag for den to-hjulede. I 1982 flyttede han til Italien for at bliver professionel. Senere boede han i USA og Belgien. Bedrifterne tæller bl.a. 5 Giro D'Italia, 2 Tour de France og samtlige forårsklassikere. 125 6-dagesløb blve det til, med 13 sejre. Har kørt for Fanini, Vini Ricordi og /Eleven, sidenhen sponsoreret individuelt.

I 1999 dannede han managementfirmaet VSOK, da han året før var blevet kørt ned og måtte indstille sin aktive karriere men ikke kunne slippe sin passion for sporten.

www.vsok.dk