Geopark Bjerg Grand Prix er et unikt, dansk motionscykelløb, som afholdes d. 4. august 2019 i de stejle bakker i UNESCO Global Geopark Odsherred.
Med ca. 519 højdemeter og storslåede udsigter over Odsherreds dramatiske istidsskabte landskab og Sejerø Bugt skabes der med Geopark Bjerg Grand Prix en enestående oplevelse, som kun findes her. Cykelløbet afvikles professionelt af VSOK, og vi starter og slutter på toppen af Odsherred ved udsigtspladsen i Høve.
Der er underholdning for hele familien i området, idet der samme weekend er stor byfest arrangeret af Høve Bylaug. Bylauget er samtidig vært for cykelløbet og vil blandt andet sælge mad og drikke ved målområdet.
Der kan køres 1, 2, 3 eller 4 omgange på dagen. Højdemeter per omgang er ca. 519 meter. Startskuddet lyder kl. 7.15, og løbet slutter omkring kl. 15.00.
Ruten er afmærket og stort set ensrettet, således at der ikke mødes modkørende trafik. Undgå gerne så vidt muligt området omkring Høve, mens løbet køres. Vi stiller med blandt andet hjælpere, flagposter samt race marshalls, og der vil være tidtagning med chip.
Der vil være depoter med væske og let forplejning ved start og mål, ligesom der udleveres væske på halvvejsstrækningen.
Diplom til alle, der gennemfører, kan printes fra din tilmeldingsprofil efter løbet.
Call center til deltagere på løbsdagen 71999977
Hotline for trafikale spørgsmål og lign. 71 74 27 87 (åben 3. august 12-18 og 4. august 7-15.
TILMELDING ONLINE ER ÅBEN
Geopark Bjerg Grand Prix markerer afslutningen på årets Geopark Festival, som strækker sig fra 1.-4. august.
Find mere viden om Geopark Festival 2019 her http://geoparkfestival.dk/ og følg med i Geopark Bjerg Grand Prix på facebook-begivenheden her https://www.facebook.com/events/695484610796306/.

TILMELDING ONLINE ER ÅBEN